شرایط شرکت در جشنواره
1- شرکت‌کنندگان باید دانشجوی رسمی یکی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند.

2- کتاب‌هایی برای داوری پذیرفته می‌شوند که از اول شهریور 1395 تا پایان بهمن 1396 منتشر شده باشند؛ هم‌زمانی دوره تحصیل دانشجو با تاریخ انتشار کتاب ضروری است.
3- کتاب‌ها باید با مجوز نشر رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت کاغذی منتشر شده باشند.
4- کتاب‌ها می‌تواند تألیف یا ترجمه شرکت‌کننده باشد و محدودیتی برای تعداد آثار وجود ندارد.
5- به کتاب‌هایی که بیش از یک مؤلّف یا مترجم داشته باشد، تنها یک جایزه تعلّق می‌گیرد.
6- از هر عنوان کتاب باید دو جلد به دبیرخانه جشنواره ارسال شود؛ برای ارزیابی کتاب‌های ترجمه، ارسال اصل یا کپی خوانای کتاب اصلی، ضروری است.
7- ناشران می‌توانند آثار دانشجویی خود را به همراه فرم ثبت‌نام اینترنتی به دبیرخانه ارسال کنند. از ناشرانی که بیشترین مشارکت را در انتشار آثار دانشجویی داشته باشند، تقدیر به عمل خواهد آمد.

جوایز:
رتبه اول هر بخش: دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و 3۰ میلیون ریال جایزه نقدی