فرصت ارسال آثار به چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان تمدید شد
09 اسفند 1399

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ فرصت ارسال آثار برای شرکت در چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان تا روز 31 شهریور 1400 تمدید شد.

محورهای این جشنواره شامل کتاب‌های فرهنگی و هنری، کتاب‌های اجتماعی و سیاسی، کتاب‌های دینی، اخلاقی و تربیتی می‌شود. آیین‌نامه و اطلاعات بیشتر در سامانه nbfcs.ut.ac.ir قابل دسترس است.

گفتنی است آیین اختتامیه چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان روز 24 آبان 1400 برگزار خواهد شد.