اعلام مهلت عودت کتاب‌های ارسالی به چهارمین جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان

مهلت عودت کتاب‌های ارسالی به چهارمین جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان اعلام شد.

22 خرداد 1401

برگزاری آیین اختتامیه چهارمین جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان به زمان دیگری موکول شد

برگزاری آیین اختتامیه چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان به زمان دیگری موکول شد.

23 آبان 1400

معرفی برگزیدگان سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور

سومین دوره جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور با معرفی برترین‌ها در دانشگاه تهران برگزار شد.

14 اردیبهشت 1398

اعلام برگزیدگان دومین جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان

اختتامیه دومین جشنواره ملی کتاب سال فرهنگی دانشجویان با حضور رئیس دانشگاه تهران، معاون فرهنگی و رئیس کتابخانه مرکزی دانشگاه، شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ در باشگاه دانشجویان برگزار شد.

15 اردیبهشت 1397

برگزیدگان نخستین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور معرفی شدند

برگزیدگان نخستین دوره جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان سراسر کشور با حضور معاون وزیر علوم و جمعی از مسئولان دانشگاه تهران معرفی و تجلیل شدند.

11 اردیبهشت 1396

کتاب منتشر شده از پایان‌نامه دانشجویی می‌تواند در جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان شرکت داده شود

کتاب منتشر شده از پایان‌نامه دانشجویی در چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان شرکت داده می‌شود.

29 اسفند 1399

فرصت ارسال آثار به چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان تمدید شد

فرصت ارسال آثار به چهارمین دوره ملی و اولین دوره بین‌المللی جشنواره کتاب سال فرهنگی دانشجویان تا روز 31 شهریور 1400 تمدید شد.

09 اسفند 1399